Bouwers en aannemers

« Terug Start

Dozen kopen

Gepost op

Alles opbergen, het kan best een gedoe zijn. In welke categorieën verdeel je de spullen? En waar kun je het in opbergen? Daarvoor kunnen dozen een handig hulpmiddel zijn, er zijn allerlei verschillende formaten te verkrijgen. Naast opbergen kun je ook allerlei andere handige dingen met dozen doen. Zo'n simpel voorwerp is dus voor meerdere zaken te gebruiken. Benieuwd naar wat je er allemaal mee kunt doen? Lees dan verder voor allerlei tips over dozen. 

Opbergen   

Hierboven is al kort het opbergen benoemd, hier worden dozen het meest voor gebruikt. Ook voor kantoren is dit handig om te doen, zeker als ze veel moeten bewaren. De dozen kunnen gelabeld worden om duidelijk te maken wat erin zit. Op deze manier ben je geen uren aan het zoeken naar bepaalde papieren of dossiers. Ook webshops kiezen vaak om dozen te kopen, kleine artikelen kunnen opgeborgen worden in de dozen. Zo is er ook minder kans dat er iets kwijt raakt. Maar ook voor thuis kunnen dozen fijn zijn, zeker als je gaat verhuizen kun je er een hoop in opbergen.   

Pakket voor de post   

Wil je iets op de post doen, maar past het niet in een envelop? Dan kan een pakket de oplossing zijn. Er zijn verschillende dozen om te kopen, ook in diverse formaten. Zo is er altijd wel een doos die past bij het voorwerp dat verstuurd moet worden. Ook voor winkels kan dit fijn zijn, zo kunnen ze op een makkelijke manier spullen versturen naar de klanten. Wil je een cadeautje sturen? Dat kan ook via de post, verpak het voorwerp in mooi cadeaupapier en zet het daarna in een doos. Even afleveren bij het postkantoor en het cadeau is klaar voor verzending.   

Speelgoed   

Een grote doos kan ook prima gebruikt worden als speelhuisje. Kinderen kunnen zich uren vermaken met een simpele doos. Je kunt er ramen en een deur in maken om de boel op te vrolijken. Eventueel wat likjes verf voor een vrolijk effect. Van kleine dozen kunnen poppenhuizen worden gemaakt met miniatuur meubels. Ook kun je mooie kijkdozen maken. Dozen kunnen dus ook prima dienen als goedkoop speelgoed.   

Huisdieren   

Naast kinderen kunnen ook huisdieren veel plezier beleven aan een doos. Je kunt een heerlijk huisje creëren door een zacht kussen in een doos te leggen. Zo kan de hond of kat heerlijk chillen in de doos. Zo heb je op een goedkope manier een lekker plekje gemaakt voor het huisdier. Katten vinden het vaak ook heerlijk om aan dozen te krabben, zo kunnen ze heerlijk aan de doos krabben in plaats van de meubels.

Wilt u uw eigen verpakking laten ontwerpen? Doe dat dan bij BS Verpakkingen.


Delen