Bouwers en aannemers

« Terug Start

POSTS

Renoveren of verbouwen? Kies voor een ervaren aannemersbedrijf!

Gepost op

Staat er bij jouw thuis of in je bedrijf een renovatie of een (grote) verbouwing op de planning? Dan is het natuurlijk zaak om je grondig voor te bereiden op dit uitdagende, omvangrijke en vaak ook dure project. Natuurlijk kun je er zelf voor kiezen om de hoofdaannemer te spelen en de werkzaamheden van de diverse betrokken bouwvakkers, monteurs, loodgieter, elektricien en eventueel de steigerbouwer en/of asbestsaneerder op elkaar af te stemmen. Meer lezen»

Asbest laten verwijderen: hoe pakt u dit grondig aan?

Gepost op

Wanneer je thuis of in je bedrijfspand te maken hebt met asbest in bouwmaterialen, zoals in daken, dan moet dit in principe verwijderd worden. Zeker als de asbest in contact staat met de buitenlucht (dus in daken zit), dient dit gevaarlijke materiaal voor de veiligheid en vanwege overheidswetgeving voor 2024 verwijderd te zijn. Zit de asbest bijvoorbeeld in de vensterbank en is het onbeschadigd? Dan ben je niet verplicht om het weg te laten halen. Meer lezen»

Asbestverwijdering: een belangrijke zaak

Gepost op

Asbest komt nog relatief veel voor. Hoewel in Nederland de regelgeving erg streng is en er al snel mensen in witte pakken met maskers opduiken zodra er asbest gevonden is, zijn er in de meeste landen in Europa veel minder strenge regels. In Frankrijk en Spanje bijvoorbeeld komt asbest zo veel voor dat je het met regelmaat op straat kan zien liggen. De oude huizen hebben nog asbest panelen, asbest daken en op momenten dat deze van het dak vallen door bijvoorbeeld een sterke storm, kijkt niemand er naar om als het op de hoek van de straat op een hoop gegooid is. Meer lezen»

Dozen kopen

Gepost op

Alles opbergen, het kan best een gedoe zijn. In welke categorieën verdeel je de spullen? En waar kun je het in opbergen? Daarvoor kunnen dozen een handig hulpmiddel zijn, er zijn allerlei verschillende formaten te verkrijgen. Naast opbergen kun je ook allerlei andere handige dingen met dozen doen. Zo’n simpel voorwerp is dus voor meerdere zaken te gebruiken. Benieuwd naar wat je er allemaal mee kunt doen? Lees dan verder voor allerlei tips over dozen. Meer lezen»

Veranda laten aanleggen

Gepost op

Veranda aanleggen De meeste mensen die denken aan een veranda, zien er vaak één voor zich in typisch Amerikaanse stijl. Een die je moet betreden met een trapje, volledig met een houten balustrade en natuurlijk een schommelstoel. Dit is inderdaad een heel klassieke versie, maar er heeft natuurlijk ook een evolutie plaatsgevonden met betrekking tot veranda’s. Er is een keuze uit vele soorten veranda’s in diverse soorten en maten en van allerlei materiaal. Meer lezen»

Glas plaatsen

Gepost op

Het plaatsen van glas Een ongelukje zit in een klein hoekje en voordat je het weet, gaat er een bal door je ruit of valt er een fiets door de ruit van de deur, het kan zomaar gebeuren. Je kunt dan een glaszetter inhuren, die er nieuw glas in kan plaatsen. Kijk bijvoorbeeld op De Glasspecialist. Maar wanneer je ruit niet al te groot is, zou je ook kunnen proberen zelf glas te plaatsen. Meer lezen»

iPhone reparatie: wanneer en hoe

Gepost op

Wanneer moet u uw iPhone laten repareren? Het kan zijn dat uw iPhone een stootje heeft gehad en daardoor stuk gegaan is of schade opgelopen heeft. Of er een iPhone reparatie plaats moet vinden hangt af van de schade. Meestal gaat het om barsten in het scherm of een deuk in de telefoon. U kunt er dan voor kiezen de telefoon te laten repareren - bijv. bij iRepairNow - omdat het natuurlijk vervelend werkt, maar in principe werkt de smartphone nog. Meer lezen»

Een vijver aanleggen

Gepost op

Een vijver aanleggen in uw tuin creëert altijd een bron van rust en schoonheid in uw tuin. Een vijver aanleggen is niet alleen een put graven en er enkele vissen in zetten. U moet bij de aanleg van een vijver rekening houden met een aantal kenmerken van uw tuin zoals de aard van de bodem, de oriëntatie, de nabijheid van bomen en struiken, en de beschikbare oppervlakte.

Een vijver ontwerpen Meer lezen»

Uw droomhuis laten bouwen

Gepost op

Uw droomhuis laten bouwen, in dit artikel zet ik kort uiteen wat er allemaal zoal bij komt kijken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen droomhuis te bouwen. Al uw persoonlijke wensen kunnen worden gerealiseerd door precies te bouwen zoals u het wilt. Denk hierbij aan die grote wooneiland in de keuken, of die mooie wenteltrap in huis, die u altijd al zo graag wilde. Die prachtige droombadkamer met dubbele wasbak en stortdouche, een droomtuin op het zuiden. Meer lezen»